semua komen terdahulu telah ghaib di alam siber, dengan ghaibnya servis 'blogextra' yang digunapakai dahulunya
BEST VIEW WITH MOZILLA FIREFOX. Get it here

Tuesday, February 10, 2004

Bayangan kejayaan

Mak oiii... dah berkaratlah this blog; punyalah lama tak update. Bukan apa, balik keje dah malam...penat. Weekend asyik penuh ngan macam-macam program pulak. Anyway, takde apa sangat nak cerita, cuma sehari dua ni sejuklah pulak kat sini. Ingatkan lepas snow minggu lepas (akhirnya turun jugak di selatan pulau ni, setelah sekian lama di atas sana), dah semakin cerah dan kurang sejuk. Namun meleset, angin silunjang dari sigap gunung dingin di utara masih rancak menyepuh lembah Thames. Dah selsema balik....

Pasal kerja/projek pula, so far so good lah... progress is well on track, in fact a tad advance than programmed. Pasal ramai sangat dok tanya on this matter, Atok ingat... apa kata kalau Atok bagi sedikit glimpse of the view from within, ehem. Ni kira exclusive ni, kat sini je boleh tengok this preview. Okay, pada yang interested, sila visit Atok nye PhotoBlog kat sebelah >>>> tu. Click je lah kalau nak tengok, free of charge (for now, hehehe). Tak banyak, bagi 3 photos je lah, yang lain-lain tu tak leh lah, kasi surprise sikit. Tunggu opening ceremony by Pak Lah in the month of ... opsss tak leh cakap lah, hehehe.

MALAYSIA BOLEH !

Comments: Post a Comment


Links to this post:

Create a Link