semua komen terdahulu telah ghaib di alam siber, dengan ghaibnya servis 'blogextra' yang digunapakai dahulunya
BEST VIEW WITH MOZILLA FIREFOX. Get it here

Friday, August 10, 2007

Dah sebulan lebih tak jenguk HisDarkMaterials dan juga website rasmi filem The Golden Compass, rupanya dah ada banyak new materials yang telah ditambah, termasuklah blog dan juga videos yang baru.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Satu lagi filem yang Kakak involved (hanya satu scene sahaja) ialah Run, Fat Boy Run arahan pertama David Schwimmer.

Comments:
Salam.. Tumpang bertanya Atok..

Tahun ni Merdeka celebration dibuat di mana? Dok mencari tak jumpa..

Thanks!

p/s: Di mana tempatnya untuk dapat teh tarik yang sedap di London? Terasa macam nak pergi cari...
 
Merdeka Carnival sentiasa di tempat yang sama setiap tahun, tak pernah pindah sejak zaman berzaman. Ianya di Tun Abdul Razak Research Centre (TARRC), Brickendonbury, Hertfordshire.

Kalau nak download flyer, please go to:
http://www.my-omec.com/index.php?module=event_1&no1=73

ada map + direction in the flyer.

'teh tarik yg sedap'... mmm, susah soalan ni, pasal 'sedap' tu ikut citarasa masing2.

anyway, semua msian cafe/restaurant di London tu ada teh tarik: Nahar Cafe, Satay House, Lagenda@Holiday Villa, Msia Hall canteen dan a few more. boleh lah gi try semua and evaluate :)
 
Post a Comment


Links to this post:

Create a Link