semua komen terdahulu telah ghaib di alam siber, dengan ghaibnya servis 'blogextra' yang digunapakai dahulunya
BEST VIEW WITH MOZILLA FIREFOX. Get it here

Monday, July 23, 2007

bboh

pulau ini sedang dilanda banjir.....

malam tadi, environmental agency telah mengeluarkan 'flood warning' bagi kawasan atok. lantas terus kemas barang2, bawa naik ke atas. dijangka, air hulu akan melanda kawasan atok (rumah hanya 275 yards dari tebing sungai thames) tengahari esok.

cemas...

update:

alhamdulillah, seluruh Reading terselamat dari bencana ini, air bah yang dijangka melanda tidak bertandang; hanya setakat Oxfordshire sahaja. walaupun melimpah tebing, tapi hanya sedikit cuma. sekarang ni, nak kena kemas semula rumah yang dah jadi macam store room.

Comments:
Good Luck! Harap2 dok bboh lah..
 
atok and family, hope u are all okay. keep in touch.
 
guano demo? kawe takdok nombor telepong nok tanyo kabar.. tapi kalu semua okay sound2 lah deh. rusing jugok tengok tv oxford supo kelate naik air boh.
 
Bagus lah dah selamat. Dec ni datang lah ok. Aku buat program bagus punya!! Reading memang supo Kelate nok hok dekat RG1 tu!
 
Post a Comment


Links to this post:

Create a Link