semua komen terdahulu telah ghaib di alam siber, dengan ghaibnya servis 'blogextra' yang digunapakai dahulunya
BEST VIEW WITH MOZILLA FIREFOX. Get it here

Wednesday, October 05, 2005

Hari Pertama

Semalam (juga Rosh Hashanah - Jewish New Year 5766), okaylah... first day. Bangun sahur, makan sakan.
Tapi, pasal malam sebelumnya tu tidur lambat (balik terawikh dah kul berapa, biasalah... bila melayu berkumpul; makan-makan sembang-sembang). Then, kul 4:30 am dah bangun untuk bersahur. Jadinya, bila dah petang tu, mulalah mengantuk. Time memandu balik (about 35 miles), dah mengantuk sakan... terpaksa half-way tu stop at layby and rehat sekejap.

Hari ni, pagi tadi dah jaga (alarm mobile phone bunyi) at 4:30am... dahtu kata, tunggu la kejap. Tup tup, bila jaga next, dah 5:30am... aiseyman, terlepas nak sahur. Ni, rakan-rakan disekeliling dok melahap makan sandwich and crisps for breakfast (pepagi at around 9am ada org datang jual sandwich, cake, biscuits, etc kat office). Tapi rakan-rakan pun cuba makan and berselindung di sebalik computer screen... hormat atok posa.

Comments: Post a Comment


Links to this post:

Create a Link