semua komen terdahulu telah ghaib di alam siber, dengan ghaibnya servis 'blogextra' yang digunapakai dahulunya
BEST VIEW WITH MOZILLA FIREFOX. Get it here

Wednesday, June 11, 2008

Another job

Semalam atok ambik half day off; Kakak ada dua castings di London. Satu di American Church, Tottenham Court Road untuk Knorr advert, dan satu lagi di BBC Worldwide, White City untuk majalah All About Animals.

Kakak pulak ada parut cold sore atas bibirnya, so terpaksalah Mummy buat kerja-kerja 'masking' sikit pada Kakak sebelum bertolak.

Takde lah kecoh macam biasa pasal untuk Knorr tu opened sampai kul 6 ptg and untuk BBC, Mummy dah minta slot paling hujung, 4:40ptg. Takde kena buat apa sangat pun, utk Knorr tu hanya ambil beberapa photos; front and sides, tangan, dan aksi ketawa. Di BBC pun takde apa, hanya ambil photo dan sembang2 sahaja. The same place where Kakak did her Girl Talk magazine dulu.

Lepas selesai semuanya, seperti biasa, pekena kat Bonda Cafe dulu sebelum menapak ke Paddington Station, untuk 27-minit perjalanan pulang.

Hari ni, her agent informed that Kakak got the job for the All About Animals, untuk front cover.

kakak&adik

Labels:

Comments:
Nice picture kakak, adik... in La Jolla? :-) La Jolla miss you guys! :-P
 
Oiit..my nephew is now working at Bonda cafe...tengok tengok la sat...hmm..summer ni enko jadi reflex agent boleh tak? :D
 
Post a Comment


Links to this post:

Create a Link