semua komen terdahulu telah ghaib di alam siber, dengan ghaibnya servis 'blogextra' yang digunapakai dahulunya
BEST VIEW WITH MOZILLA FIREFOX. Get it here

Friday, May 30, 2008

merah

Rabu hari tu, bila bangun pagi... rasa mata dah semacam. Tengok cermin, mata kanan merah sakan. Gi keje dululah, sambil cuba telefon GP utk appointment. Akhirnya dapat got through, and dapat slot 11:10am. Bila doktor tengok, dia kata conjunctivitis, so dia prescribed antibiotics drops. Atok tanya, boleh keje ke? Dia tanya atok keje apa? Bila bagitahu dia, dia kata takpa, hanya keje yg involve ngan food preparation je tak boleh. So, balik ke ofislah.

Kakak pun merah mata jugak that morning, kedua-dua belah. Not as merah as mine though. Doktor bagi same drops to her. At the same time, Kakak wasn't feeling well either. So, lepak kat rumah, tak gi holiday club lah (half term school holiday now).

zoey 101 mag Semalam, mmm.. macam takde improvement pun, tapi gi keje jugaklah. Ada dua-tiga org kat ofis kata tak yah dtg lah, lepak kat rumah. Kakak pulak semalam ada job in London; 2-hr photoshoot utk Zoey 101 magazine. Taknak hampakan her agent and the client, gagahkan diri jugaklah, Mummy drove to the studio. Matanya tak merah sangat dah, tapi masih ada merah sikit2. Halfway through photo session, Kakak minta excuse ke toilet... and muntah. Lepas photoshoot pun muntah lagi... but the session went okay; in studio kena act professional lah. Well done Kakak!


Hari, ni... both Atok and Kakak lepak kat rumah. Kakak feels a bit better now, but my right eye...mmm, tak nampak/rasa any improvement pun :(

Comments:
Semoga cepat sembuh semua! Salam dr kami di sini.. zie+naz & Co.
 
bo la dok genyeh mato tu, koho meroh lamo kae..

lamo doh tok maghi jenguk oghae inggelae..sakni dok denga sajok "kelek lah awe"...*akak ibu jari duo-duo*
 
Post a Comment


Links to this post:

Create a Link