semua komen terdahulu telah ghaib di alam siber, dengan ghaibnya servis 'blogextra' yang digunapakai dahulunya
BEST VIEW WITH MOZILLA FIREFOX. Get it here

Monday, May 05, 2008

Birthday nye pasal

... Mummynya bagi macam-macam:

Kakak 11th 01




























memula tu gi main Laser Quest dengan kawan-kawan;

Kakak 11th 02



















lepas tu, dapat trampoline (jenuh nak pasang hah);

Photobucket


















sambil Daddy dok pasang trampoline, Mummy keluar gi beli ni pulak.

Comments:
Brader...citer la tentang harga beras kat UK ni..

Dulu beli yg guni besar 45kg baru 30++...bulan lepas...naik 40+++lebih...la ni naik sampai 70++lebih...mak oii makan potato jer la kita lepas ni ngan sandwich...

Pasai pa ha...beras takdak ke atau Pakistan ngan India dah stop beras ke?

Misai
 
ha!ha!...you must hv cleared yr back garden for the trampoline eh :P....

hoii...call la my nephew...enko jadi agent dia la for reflex...good for summer events...dapat laa commission sikit :P...now he is staying at Edgware Road...
 
Post a Comment


Links to this post:

Create a Link