semua komen terdahulu telah ghaib di alam siber, dengan ghaibnya servis 'blogextra' yang digunapakai dahulunya
BEST VIEW WITH MOZILLA FIREFOX. Get it here

Friday, April 18, 2008

Seperti ramai yang lain, atok juga mengikuti perkembangan kenalan atok, Tuang Haji Awang Goneng dalam jejaknya di tanah bonda sejak penghujung tahun lalu hingga ke awal tahun ini dalam promosi karya agung beliau GUiT yang kini bakal mencecah cetakan yang ke-4 dan telah/sedang dibaca diseantaro dunia. Syabas!

Pada awal tahun ini, sambil dok conteng-conteng di drawing board, atok karangkan beberapa baris kata buat kenalan atok, al-masyur itu. Kemudiannya, sambil berada di rumah untuk makan tengahari, sempat atok rakamkan baris-baris itu dan emailkan pada beliau.

Bersempena dengan kemalasan nak menulis sekarang, maka dengarlah ini buat hiburan:

Comments:
Salam Atok,
Jjadi sungguh weh :) Bilo nok wak buku sajok nyo?
 
Salam..

Jadi sunggoh sajok Atok nie..ambo ulang denga 2-3 kali..dok jemu rasoo..pasni bleh buat bok sajok selalu..
 
Sdr Atok,
Wah, syabas! Tak sangka bakat terpendam. Suaranya pun serak basah, dengar pun sunggoh ralek.

Kita mesti buat satu majlis deklamasi di Landae!

Salam,
AG
PS Tulisae pong peseng lamo. Molek sunggoh.
 
kekgi kalu buat re-uniong skoloh saing, aku pakak maing je sajok mung ning, aci ke dok? dok pung, buak ah hok laing pulok... ke guane...

kong-grajuleseng azae, mung ah orang mula2 skali link aku paka nama glamer aku skoloh dulu, gulling bating aku tengok...

hehehe...
 
ish nama kak teh pong ada tu! hebakkkk!!!
 
Salam atok, sepatutnyo baco lamo doh tapi baru juppo..lamo doh etek tok maghi jengok oghe inggelae..

raso sayu jah denga...

memae ado kelah!
 
Post a Comment


Links to this post:

Create a Link