semua komen terdahulu telah ghaib di alam siber, dengan ghaibnya servis 'blogextra' yang digunapakai dahulunya
BEST VIEW WITH MOZILLA FIREFOX. Get it here

Tuesday, July 11, 2006

Pirate of the Solent

sailing2006Minggu lepas, ofis atok, seperti di tahun2 yang lalu, sewa 3 bot layar di Hamble Point Marina. Di siang harinya, boss bawa client belayar dan makan. Bila petang, mereka semua tamat... para gurkha lah pula pi pekena... dari kul 5:30pm sampai malam. Belayar keluar dari marina menuju Isle of Wight dan patah balik. Ni first time lah for atok; penat jugak weh... byk teamwork - naikkan layar, ubah layar, tarik tali sana sini, macam-macam. It was a great fun. Angin takde la kuat sangat, so kurang syiok... tapi okaylah for novice macam atok ni, tu pun gabra jugak.

Dah habis tu, pekena calamari + chips sambil borak-borak... sampai 10:30pm baru balik; hari masih terang.

Comments: Post a Comment


Links to this post:

Create a Link